Komentatorski dvojac HRT-a uoči finala Kupa

26.05.2022.

15:39

Autor: HRT/I.D.M./M.Š.

Ivan Dorian Molnar, Marko Šapit

Ivan Dorian Molnar, Marko Šapit

Foto: HTV / HRT

- Dobar dan i lijepi pozdrav iz suncem okupanog i toplog Splita koji će sigurno vrlo brzo postati vruć jer pred nama je sama završnica ove inače izvrsne domaće nogometne sezone, javili su se HRT-ovi komentatori finala Hrvatskoga kupa Marko Šapit i Ivan Dorian Molnar.

- Zanimljiva utakmica, nadamo se jedan pravi nogometni spektakl,veliki rivali, novo izdanje "Jadranskog derbija". Već je to samo po sebi dovoljno, još kad je trofej tu u igri, to daje još jednu dodatnu dimenziju, rekao je Šapit.  


- Da, šest Kupova jedni i drugi od hrvatske samostalnosti. Hajdukov posljednji trofej, "Rabuzinovo sunce", 2013. godine, Rijeka 2020. protiv Lokomotive u Šibeniku, pogotkom Tibora Halilovića, pod vodstvom Simona Rožmana. To je njihov zadnji trofej. Zanimljiv "Jadranski derbi", uvijek kad igraju Rijeka i Hajduk, a ove sezone posebno, specifično budući da su u četiri utakmice u HNL-u slavili isključivo gosti. Rijeka dvaput na Poljudu, Hajduk dvaput na Rujevici. Emisija uoči finala Kupa u 18.20 na našem Drugom programu, a u 19 sati prijenos s Poljuda Rijeka - Hajduk, najavio je Molnar.


- Slobodno komentirajte, dajte neku sugestiju. Evo, zanima nas možda kako vidite ovaj prijenos s dvojicom komentatora? Je li to dobra ideja ili nije? Doduše, to ćemo doznati tek tijekom same utakmice. U svakom slučaju, bit će sigurno zanimljivo na Poljudu. Budite svakako uz naš Drugi program, zaključio je Šapit.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!