Stjepan Deverić: Hajduk je favorit, svi žive za tu utakmicu

26.05.2022.

14:40

Autor: I.L/T.D./HRT

Stjepan Deverić

Stjepan Deverić

Foto: Tomislav Dmejhal / HRT

Bivši nogometaš Dinama i Hajduka komentirao je večerašnji finale Kupa između Rijeke i Hajduka. Legendarni Štef Deverić vidi splitski sastav kao favorit.  

Stjepan Deverić je mišljenja da je Hajduk favorit iz nekoliko razloga.

- Pobijedit će bez obzira na ovu negativnu seriju. Ovo je finale Kupa, i Rijeka je dobra, ima dobru tradiciju s Hajdukom što se tiče međusobnih dvoboja, ali bez obzira na sve, mislim da je Hajduk u naletu, da je to pokazao s osvojenim drugim mjestom u prvenstvu, rekla je legenda Dinama za portal HRT-a.

Istaknuo je da im Kup "čupa sezonu" s obzirom na sve uloženo i ambicije te je mišljenja da bi se zadovoljili s jednim trofejem.

- Mislim da će presuditi, prvo - navijači, u drugom redu sigurno da će presuditi i igrači Hajduka jer je to jedna utakmica, nema više "vađenja" kao u prvenstvu. Mislim da svi žive za tu utakmicu, i Hajduk pogotovo jer je željan trofeja, igrači su željni. Mislim da će ipak to jedno htijenje presuditi, zaključio je Stjepan Deverić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!