Eduardo otkrio čime se danas bavi: Planiram se vratiti u Hrvatsku

29.12.2021.

19:12

Autor: K.L./HRT

Eduardo Da Silva

Eduardo Da Silva

Foto: Marko Prpic / PIXSELL

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo Da Silva zaigrao je u Zagrebu na revijalnoj utakmici "Dva kapetana" u čast Zlatku Cicu Kranjčaru i Dušku Popu Popovskom.

Eduardo je tom prilikom za HRT rekao što mu je značio Kranjčar u njegovoj karijeri.

- Cico Kranjčar mi je bio prvi trener u A reprezentaciji, od malena me pratio, od juniora i kadeta Dinama i dao mi podršku, to ću zauvijek pamtiti, rekao je u razgovoru za HRT.

Osvrnuo se i na svoje vrijeme u dresu Vatrenih.

- Svakako da imam lijepa sjećanja na to kad sam igrao za hrvatsku reprezentaciju. Bila su to lijepa vremena, ali najvažnije je što generacije koje dolaze održavaju Hrvatsku na visokoj razini i velikim uspjesima, rekao je popularni Dudu te dodao:

- Ipak, najvažnije što sam se družio s bivšim suigračima i drugim generacijama, pa da se podsjetimo na ta vremena.

Otkrio je čime se trenutačno bavi, ali i da se planira vratiti živjeti u Hrvatsku.

- Što se tiče drugog života u nogometu, van terena, počinjem s time i dobivam iskustvo što je najvažnije. Sada živim dolje u Brazilu, polažem treću godinu, sada radim više kao posrednik u nogometu, preporučujem mlade igrače po Europi i to mi je lijepo. U planu mi je, kad mi djeca narastu, da se vratim živjeti ovdje, zaključio je Eduardo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!