Revijalna utakmica "Dva kapetana": Bilo je lijepo i emotivno

29.12.2021.

18:33

Autor: K.L./HRT

 Jubilarnu Kutiju šibica obilježila je revijalna utakmica pod nazivom “Dva kapetana“

Jubilarnu Kutiju šibica obilježila je revijalna utakmica pod nazivom “Dva kapetana“

Foto: Marko Prpic / PIXSELL

Posljednjeg dana "Kutije šibica" odigrala se i jedna posebna utakmica, dvoboj "Dva kapetana", revijalan susret posvećen dvojici nogometnih velikana Zlatku Cicu Kranjčaru i Dušku Popu Popovskom.

Brojne legende zaigrale su na ovoj utakmici kao što su Marko Mlinarić, Niko Kranjčar, Dario Šimić, Silvio Marić, Alen Peternac i brojni drugi.

- Bilo je emotivno, bilo je lijepo vidjeti sve njegove i Popove prijatelje skupa na okupu. I svakodnevno im se odaje počast, obojica su ostavili trag na ovom turniru, ispisali jedan veliki dio povijesti na ovom turniru, rekao je Niko Kranjčar za HRT nakon utakmice te se i našalio na konstataciju o lijepim potezima na utakmici:

- Poteza će uvijek biti, trke više neće, a nekad je i nije bilo!

Marko Mlinarić je također bio sretan što je igrao ovu utakmicu.

- Hvala publici što je došla u velikom broju i što je podržala svaki dobar potez. Manje-više svi se mi poznamo, tako da mi je drago da je utakmica završila 6:6. Nadam se da nas njih dvojica negdje gore gledaju, rekao je HRT.

U Zagrebu je zaigrao i Eduardo Da Silva, bivši hrvatski reprezentativac.

- Drago mi je što sam pozvan i igrao ovu utakmicu, uvijek je lijepo doći u Hrvatsku i Zagreb. Najvažnije je smo se svi veselili. Prije sam igrao, na početku karijere i Kutiju šibica, kasnije nisam mogao zbog obaveza, ali uvijek sam volio ovdje doći, rekao je Eduardo i dodao:

- Cico Kranjčar mi je bio prvi trener u A reprezentaciji, od malena me pratio, od juniora i kadeta Dinama i dao mi podršku, to ću zauvijek pamtiti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!