Bjelica: Bočkaj je dosegao svoj limit, bio je savršen trenutak za prodaju

16:21 / 03.01.2022.

Autor: HRT

Nenad Bjelica na prvom treningu Osijeka u 2022.

Nenad Bjelica na prvom treningu Osijeka u 2022.

Foto: Davor Javorović / PIXSELL

Nogometaši Osijeka krenuli su danas s pripremama za proljetni dio sezone 2021./2022., a treneru Bjelici na prvi trening se odazvalo 27 igrača i četiri vratara.

Bjelica je iskoristio priliku i hladnije glave nego prošle godine objasnio još jednom odlazak Petra Bočkaja:


- Moram istaknuti da u zadnjih godinu i pol dana nismo imali niti jedan upit za Bočkaja. Poziv je došao od strane njegovog agenta 23.12. poslijepodne i u dva - tri sata smo se dogovorili. Došla je ponuda koja je zadovoljila obje strane, Pero se odrekao 30 posto sume od transfera na koju je imao pravo, menadžer se odrekao svojih 10 posto, a sve je dogovoreno otišlo u klupsku blagajnu. Nezgodno je bilo što je to palo na Badnjak, no vrijednost Badnjaka treba biti nešto puno više ljudima nego odlazak Pere u Dinamo. Vidio sam želju za odlaskom, mislim da je on dostigao svoj limit i da u Osijeku ne bi bio u stanju davati više od ovoga što je davao i mislim da je bio, s obzirom na ulazak u zadnju godinu ugovora, mislim da je bio perfektan momenat da ga se proda da ga se unovči i to smo napravili, rekao je trener Osijeka.


Više o početku priprema Osijeka na stranicama Radio Osijeka:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!