Osijek krenuo s pripremama: Očekuju se nova lica u Gradskom vrtu

03.01.2022.

11:39

Autor: HRT/Dobro jutro, Hrvatska/K.L.

Mario Mihić

Mario Mihić

Foto: HTV / HRT

Nogometaši NK Osijeka jutarnjim treningom započeli su danas pripreme za proljetni dio sezone 2021/2022.

Osječka ekipa "Dobro jutro, Hrvatska" tom je prilikom posjetila Gradski vrt i momčad Nenada Bjelice.

- Svi su željni novih izazova i iskušenja, svjesni svojih mogućnosti i kvalitete. Bili smo jako dobri u prvom dijelu sezone, a svi vjerujemo da možemo biti ne samo jednako dobri, već i bolji na proljeće, rekao je u uvodu Mario Mihić, glasnogovornik NK Osijek.

- Klub ove godine slavi 75. obljetnicu, želimo to obilježiti na najbolji mogući način, s rezultatima, trofejima i prelaskom na novi stadion te najmoderniji kamp na Pampasu. Pripremamo još neka iznenađenja za navijače, dodao je.

Osijek je polusezonu završio na diobi prvog mjesta s Dinamom i Rijekom s 40 bodova, ali Modri imaju utakmicu manje.

Već na početku prijelaznog roka Osijek je u Dinamo prodao najboljeg asistenta Petra Bočkaja.

- Imamo u kadru igrača koji su ga spremni zamijeniti, a i počeo je prijelazni rok. Očekuju se neka nova lica u Gradskom vrtu, želimo imati kadar i momčad koja će biti u stanju odgovoriti na sve izazove i ambicije, dodao je Mihić.

Kapetan Mile Škorić osvrnuo se na rezultate Osijeka.

- Prošla godina bila je odlična, to pokazuje i stanje na tablici, no radit ćemo da budemo još bolji, rekao je Škorić te otkrio da mu je najdraža navijačka pjesma "Grad na Dravi".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!