Viki: Dvije tisuće naših protiv 30.000 Marokanaca!

17.12.2022.

09:58

Autor: DJH/A.M./HRT

Viki Ivanović

Viki Ivanović

Foto: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

Viki Ivanović javio se iz Dohe za emisiju Dobro jutro, Hrvatska uoči današnjeg dvoboja Hrvatske i Maroka za treće mjesto. 

- Svi koji normalno gledaju na ovo prvenstvo shvaćaju da je ovo fantastičan uspjeh i da nema razloga nezadovoljstvu, ali naravno da bi svi htjeli završiti SP pobjedom. Nalazimo se na velikom prostoru gdje će se za sat-dva naši navijači početi skupljati, rekao je Viki i istaknuo očekivani veliki nesrazmjer u broju navijača:


- Bit će oko dvije i pol tisuće naših navijača te oko 30 tisuća Marokanaca, s time da će i domaći i svi drugi navijači iz okolnih zemalja navijati za Maroko, dodao je.


O momčadi kaže:


- Izbornik želi da igraju zdravi, jučer je rekao svima da budu iskreni oko problema. Ozlijeđen je sigurno Juranović, tu bi trebao krenuti Stanišić, Sosa je imao problema, možda će Barišić lijevo, ne znam u kakvom je stanju stoperski par, i oni su imali nekih problema, Brozović je ozlijeđen pa bi Modrić mogao biti nešto povučeniji, a Majer bi mogao dobiti ofenzivnu veznu ulogu, Vlašić ima temperaturu, pa će unutra biti Pašalić, mnogi zazivaju Livaju, no samo izbornik Dalić zna tko će istrčati. S druge strane, i Marokanci imaju velikih problema, posebno u zadnjem redu, gdje nema trojice glavnih obrambenih igrača i vrlo vjerojatno niti jedan od njih neće startati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!