Evo kako Trg bana Jelačića izgleda iz zraka!

18.12.2022.

16:54

Autor: HRT

Svečani doček hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 2022.

Svečani doček hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 2022.

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

Na Trgu bana Jelačića atmosfera je vać sad Vatrena, a tisuće navijača oboružano zastavama, dresovima i šalovima s nestrpljenjem očekuje dolazak brončanih reprezentativaca. 

Tisuće navijača okupiralo je okupiralo je središnji zagrebački trg gdje se očekuje dolazak jedne od najboljih nogmetnih reperezentacija na svijetu. Navijače nije omela ni nešto niža temperatura zraka, a okupljeni, ugavnom mladi ljudi, oduševljeno skandiraju različite navijačke slogane. 

Slijetanje zrakoplova s Vatrenima u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se u 17,10 sati. Polazak reprezentativaca prema Trgu bana Jelačića planiran je oko 17,30 sati, a dolazak na trg između 18,30 i 19 sati.


Redatelj programa je Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend, dok će himnu Republike Hrvatske izvesti klapa Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj".


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!