Pitanja gledatelja o Petkoviću i Barišiću kao starterima protiv Brazila

07.12.2022.

23:08

Autor: Qatara/M.Š./HRT

Gledatelji postavljali pitanja stručnim komentatorima

Gledatelji postavljali pitanja stručnim komentatorima

Foto: HTV / HRT

U emisiji Qatara odgovaralo se i na pitanja gledatelja koja su postavljena putem društvenih mreža. 

Pavle Neralić pitao je Nenada Bjelicu bi li Bruno Petković trebao startati protiv Brazila te kakvu bi taktiku pripremio. 

- Ostavit ćemo to izborniku da odluči, on najbolje zna, s dečkima je tamo 24 sata, gleda ih na treningu, u hotelu, zna kako se osjećaju, dobro će analizirati Brazil te će odlučiti kako će igrati. Ne bi htio nešto odavde iz fotelje nešto pametovati. Što se tiče Brune, tu sam jako subjektivan jer imam poseban odnos s njim, privatno i poslovno. On bi meni bio devetka u reprezentaciji, cijenim ga kao igrača, imao sam čast i zadovoljstvo s njim raditi, odgovara. 

Pitanja gledatelja u emisiji Qatara

Pitanja gledatelja u emisiji Qatara

Foto: HTV / HRT

Florijan Odicki upitao je bi li Borna Barišić trebao ostati u prvih 11?

- Nije lako pitanje. Ne znamo u kakvom su stanju. Borna Sosa je bio bolestan, temperatura jako iscrpljuje igrača. Borna Barišić je odigrao jako dobru utakmicu, uz grčeve i uz sve, nije se dao. Kada su bili produžeci nije to više spominjao. Bitno je da imamo jednog i drugog zdravog, onda je lako na neki način rasporediti minutažu, ističe stručni komentator Tomislav Ivković

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!