Perišić: Gledat ćete skroz drugu Hrvatsku, pravu Hrvatsku!

26.11.2022.

13:13

Autor: HRT

Ivan Perišić

Ivan Perišić

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Hrvatska sutra igra protiv Kanade u drugom kolu grupne faze skupine F na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a susret je najavio naš Ivan Perišić. 

Perišić najavio pravu Hrvatsku: 


- Prvo prvenstvo u ovom periodu, za sve reprezentacije je ovo nešto novo. Moramo pokazati puno više sad u ove dvije utakmice, defenzivno to je bilo jako dobro, ali ofenzivno je to trebalo biti puno bolje. Radili smo sada na tome i trebala bi to biti skroz druga Hrvatska. Gledat ćete skroz drugu Hrvatsku, pravu Hrvatsku. Igrači su spremni.


Nema straha ako ćemo igrati kao u Ligi nacija:


- Svaki igrač treba dati više, zadržati ono defenzivno i dati puno više prema naprijed. Moramo napadati, igrati našu igru, igrati kao što je bilo u Ligi nacija i na zadnjih par prvenstva i onda nema straha, kaže Perišić. 


O Kanadi: 


- Gledali smo ih protiv Belgije koliko su trčali i odgovarali presingom, Belgija nije mogla odgovoriti. Moramo biti na tom nivou trkački i agresivnošću. Ipak smo mi Hrvatska i ako budemo prikazali našu igru, to će biti pozitivno. Dobro su igrali i dobro odigrali protiv Belgije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!