Navijači još jednom razvili zastavu, Lovren se spustio među navijače

09.12.2022.

Zadnja izmjena 11:29

Autor: HRT/HINA

Navijačka zastava ispred hotela Vatrenih

Navijačka zastava ispred hotela Vatrenih

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Navijačka zastava još jednom je razvučena na plaži ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska nogometna reprezentacija tijekom Svjetskog prvenstva u Katru.

Ovaj navijački ritual započeo je prije utakmice s Kanadom, pa se nastavio prije ogleda s Belgijom i Japanom, a sada je dobio i četvrti nastavak.


Navijači su još jednom željeli pokazati svoju podršku "Vatrenima" uoči četvrtfinalnog ogleda protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila.


- Bježite ljudi, bježite iz grada. U boj, uboj, za narod svoj, Zovi, samo zovi, odjekivalo je iz njihovih grla.

Okupilo se 200-tinjak navijača oboružanih bubnjem, te brojnim zastavama i transparentima. Gosti hotela samo su zbunjeno gledali, a brojni od njih su iskoristili priliku fotografirati se kraj navijačke zastave koja je skraćena na 30 metara kako bi mogla na stadion.


- Ja sam Mathias i dolazim iz Rosaria, večeras ću svim srcem navijati za vas protiv Neymara i društva, a onda se visimo u polufinalu, kazao je jedan argentinski gospodin.


- Igrači moraju znati da smo uz njih i kada je najteže, a protiv Brazila sigurno neće biti lako, kazala je ekipa iz Gospića.


- Vjerujemo u dečke i našeg kapetana Luku, hvala im za sve, dodali su.

Posljednjih se dana mnogo pričalo o plesu kojim Brazilci slave golove. U raspravu se se uključili i naši navijači.


- Mislim da im danas neće biti do plesa, kazali su sa smiješkom.


Dio igrača je navijački show pratio s balkona hotela, u jednom trenutku se pojavio i Dejan Lovren.


- Javi se, javi se, vikalo se s plaže, nakon čega im je stoper "Vatrenih" mahnuo.

Lovren se nakratko spustio i do plaže.


- Ljudi, hvala vam puno. Vidimo se, viknuo je.


Navijači su i večer prije utakmice priredili jedno iznenađenje. Na jednom od nebodera u Lusailu pojavila se Modrićeva slika, a na drugom poruka Kapetane, da bi se potom pojavila hrvatska zastava i poruka "povedi nas". Modrićeva slika krasi i jedan od nebodera na West Bayju.


Procjenjuje se da bi na tribinama Education Cityja trebalo biti više od dvije tisuće navijača, najavljeni su charter letovi, stižu bubanj i veliki hrvatski dres.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!