Euforija u Dohi: Malo nas je, ali nas ima!

09.12.2022.

12:10

Autor: Dnevnik/HRT/I.L.

Martina Validžić s hrvatskim navijačima u Dohi

Martina Validžić s hrvatskim navijačima u Dohi

Foto: Dnevnik / HRT

Za četiri sata počinje velika utakmica. Hrvatska nogometna reprezentacija igra u susretu četvrtfinala Svjetskog prvenstva protiv Brazila, prema mišljenju mnogih favorita za osvajanje naslova prvaka.

Dok su naši reprezentativci jučer završili posljednji trening na kojemu, zbog povišene temperature nije bio Mislav Oršić, posljednje pripreme imaju i navijači diljem zemlje, ali i svijeta. Iz Dohe se u podnevni Dnevnik javila Martina Validžić.


- Hrvatski navijači noćas nisu spavali, ne zato što su tulumarili, nego zbog uzbuđenja i adrenalina uoči velike utakmice s velikim Brazilom. Očekuje se da će na tribinama biti 40.000 brazilskih navijača, naših će biti oko 3000, ali bit će dovoljno glasni, ističe Validžić. 


- Nismo se nikad bojali, pa nećemo ni sada. Malo nas je, ali nas ima, poručili su navijači pa dodali: - Pobjeda je naša, sigurno idemo dalje!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!