Krajan: Imamo najboljeg drugog igrača na svijetu!

Zahvaljujemo navijačima da su došli i da su nas podržali, nadglasali su i oni  Francuze, a i naši igrači na terenu. Stvarno su ih, da tako kažem, pomeli s terena, pa nisu njihovim navijačima ni dali razloga za navijanje i slavlje, rekao je izbornik Željko Krajan nakon što su Borna Ćorić i Marin Čilić osigurali Hrvatskoj vodstvoi 2-0 nakon prvog dana finala Davis Cupa.

Na Chardyju se osjetio pritisak finala, taj prvi gem i 40:0 na njegov servis koji je izgubio, taj gem definitivno je olakšao Borni. Mogu reći da imamo sigurno najjačeg drugog igrača u momčadi na svijetu. Opet je pokazao mentalnu snagu koju ima, tako mlad igrati finale Davis Cupa. On ima kvalitetu za sam vrh svjetskog tenisa, komentirao je fantastičnu igru Borne Ćorića u prvom meču dana izbornik.


Krajan je o sutrašnjem meču parova rekao: Vodimo 2-0, ali treba još taj bod i moramo ostati prizemljeni, profesionalno odraditi meč parova. Mate je igrao protiv Mahuta na ATP  finalu, a uz sebe ima izvrsnog Dodiga, bilo bi lijepo da Mate okruni Davis Cup karijeru pobjedom u parovima.

Neću garantirati sto posto, ali zasad su Dodig i Pavić kandidirani za par. Vodimo 2-0 i trebamo večeras svi zajedno sjesti i popričati koja je najbolja odluka o paru za sutra, dodao je izbornik na upit o tome tko će zaigrati u parovima.