Zbog jakog vjetra četvrtfinala samaca prebačena na nedjelju

23.07.2021.

13:42

Autor: K.L./Hina

Veslanje - kvalifikacije

Veslanje - kvalifikacije

Foto: Piroschka Van De Wouw / REUTERS

Loša vremenska prognoza za ponedjeljak prisilila je Izvršni odbor Međunarodnog veslačkog saveza na promjenu rasporeda održavanja utrka na Olimpijskim igrama u Tokiju, pa su sve utrke predviđene za taj dan pomaknute na nedjelju.

- Zbog jakog vjetra koji se najavljuje za ponedjeljak, a koji bi najvjerojatnije uzrokovao neravnopravne uvjete, potencijalno i nemoguće za održavanje utrka, promijenjen je program održavanja utrka, objavio je Međunarodni veslački savez.

Promjena programa utjecala je i na raspored nastupa hrvatskog predstavnica Damira Martina u samcu. Nakon uspješnih kvalifikacija u petak, Martin će tako sljedeći nastup imati već u nedjelju u četvrtfinalu.

Zbog prebacivanja utrka s ponedjeljka na nedjelju, neke utrke koje su trebale biti održane u nedjelju, poput kvalifikacija osmeraca u obje konkurencije, prebačene su za subotu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!