12:46 / 28.07.2021.

Autor: T.D./Dnevnik u podne/IMS/HRT

"Stroge epidemijske mjere ne utječu na tijek Olimpijskih igara"

Javljanje Zrinke Grancarić u Dnevnik u podne

Javljanje Zrinke Grancarić u Dnevnik u podne

Foto: Sport / HRT

Reporterka HTV-a Zrinka Grancarić javila se iz Japana u Dnevnik u podne HTV-a i rekla kako stroge epidemijeks emjere ne utječu na tijek Olimpijskih igara. 

#Tokyo2020

#Tokyo2020

Foto: Tokyo 2020 / HRT

- Stroge epidemijske mjere ne utječu na tijek Olimpijskih igara. Raspored natjecanja i sve ostalo ide sve prema planu. Sportaši i svi ostali došli su u Japan spremni na ono što nas čeka, na stroge uvjete. Svima je u interesu da se igre održe u najboljem mogućem redu. Cijela hrvatska delegacija i sportaši i prateći ljudi i novinari, ispunjavamo sve ono što moramo ispuniti. Pratimo sve te stroge protokole. Nitko nije završio u samoizolaciji i nitko nije pozitivan. Mobitel imam stalno sa sobom jer mi lokacija stalno mora biti uključena jer japanske vlasti mogu u bilo kojem trenutku mogu provjeriti gdje se ja nalazim i ako mi je lokacija isključena mogu me privesti na obavijesni razgovor. To je jedan od detalja na koji moramo svakodnevno paziti. Morali smo se pomiriti s činjenicom da su tribine prazne, gledatelja nema, rekla je Grancarić. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!