16:32 / 21.07.2021.

Autor: K.L./Hina

Španjolska olimpijka razočarana jer je morala bez sina u Tokio

Ona Carbonell

Ona Carbonell

Foto: Maxisport / Shutterstock.com

Španjolska sinkronizirana plivačica Ona Carbonell izjavila je kako je vrlo razočarana time što nije mogla sa sobom na Olimpijske igre u Tokio povesti i svog sinčića Kaija kojega još uvijek doji.

#Tokyo2020

#Tokyo2020

Foto: Tokyo 2020 / HRT

Carbonell je kazala kako bi njezina obitelj, da je otputovala u Tokio bila suočena s drastičnim ograničenjima.

- Nakon brojnih izraza potpore i ohrabrenja da idem u Tokio s Kaijem, moram izraziti svoje razočaranje jer ću na kraju morati otputovati bez njega. Moj suprug i maleni Kai bi morali ostati u drugom hotelu i ne bi smjeli napuštati sobu gotovo 20 dana, a ja bih svaki put kada bih htjela podojiti sina morala napustiti balon u kojem se nalazi moja ekipa kako bih stigla do hotela te tako ugrozila zdravlje svojih kolegica. Zato što japanska vlada postavlja uvjete prema kojima ne mogu istovremeno biti posvećena svojim sportskim izvedbama te provoditi vrijeme sa svojom obitelji, morala sam donijeti tešku odluku. Osobno, ne mogu prihvatiti takve uvjete i neću biti u redu. Sljedećih 20 dana morat ću koristiti dojilicu i nadati se kako će Kai i dalje htjeti biti na prsima, što je meni osobno vrlo važno, požalila se Carbonell.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!