VIDEO: Messi i društvo u zadnji tren izbjegli nesreću

20.12.2022.

11:39

Autor: HRT

Igrači Argenine bili su dosta neoprezni na krovu autobusa

Igrači Argenine bili su dosta neoprezni na krovu autobusa

Foto: Screenshot / Twitter

U Argentini je danas proglašen državni praznik, a u 12 sati po njihovom vremenu kreće velika proslava treće titule svjetskog prvaka u povijesti. Ipak, slavlje u Argentini traje već satima, još od trenutka kada su novi svjetski prvaci sletjeli u glavni grad. 

Kapetan Leo Messi i izbornik Lionel Scaloni prvi su izašli iz aviona držeći u rukama trofej svjetskog prvaka, nakon toga su se u panoramskom autobusu s otvorenim krovom zaputili ulicama Buenos Airesa, gdje su ih u stopu pratile velike grupe navijača.


Ipak, u jednom trenutku moglo je doći do ozbiljne nesreće, kada su se petorica igrača s Messijem u sredini popeli na krov na stražnjem dijelu autobusa i pozdravljali navijače. 


Potpuno nesvjesni mogućih opasnosti nisu primijetili električne vodove pa ih je u jednom zavoju u blizini aerodroma umalo oborio kabel. Na sreću, u zadnji tren su se sagnuli, a 'najgore' je prošao Leandro Paredes, kojem je tom prilikom otpala kapa. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!