Samovojska priznao pogrešku: Zato ja nisam izbornik Brazila

24.11.2022.

22:09

Autor: HRT/QATARA

Analiza utakmice Brazil - Srbija

Analiza utakmice Brazil - Srbija

Foto: Qatara / HRT

Anton Samovojska, stručni sukomentator HTV-a,  prokomentirao je u poluvremenu dvoboja Brazila i Srbije kako na mjestu izbornika Titea ne bi u igri držao Richarlisona, dvostrukog strijelca za pobjedu "Karioka" u drugom dijelu.

- Zato je Tite izbornik Brazila, a ja nisam. Richarlison se u prvom poluvremenu aspolutno nije vidio, ali Tite ga i dalje drži, a sad smo vidjeli zašto ga drži. Prvi gol bih i ja zabio, ali drugi je bio sjajan, jedan od najljepših golova koje sam ja vidio na Svjetskom prvenstvu, rekao je Samovojska i dodao:


- Richarlison me sad podsjetio na najbolje od Pelea.

video thumb

Nenad Bjelica osvrnuo se na predstavu Srbije:


- Poražavajuće je da je Srbija imala samo tri šuta na gol i niti jedan u okvir gola, posebno s obzirom na njihove najave da dolaze po naslov. Neko vrijeme su se solidno branili, ali nisu istrčali niti jednu kvalitetnu kontru. Inferiornije ekipe drže se dok imaju snage, ali kad padne energija... Kad su osvajali loptu nisu imali dovoljno kvalitete za niti jednu kontru.  Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više, razočaravajuće, smatra Bjelica.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!