Richarlison: Ne znam jesu li u Srbiji pratili

25.11.2022.

08:47

Autor: HRT

Richarlison

Richarlison

Foto: /Kai Pfaffenbach / REUTERS

Richarlison je umalo zbog ozljede propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru, a jučer je na kraju bio junak svoje zemlje u prvoj utakmici. Napadač Tottenhama zabio je dva gola Srbiji, a posebno je spektakularan bio drugi gol, definitivno najljepši nakon kompletiranog prvog kola. 

- Ovo je ispunjenje dječačkog sna. Igrali smo jako dobro, posebno u drugom poluvremenu kada se protivnik očito umorio i to smo iskoristili. 


25-godišnji napadač imao je velikih problema s ozljedama uoči dolaska u Katar, sredinom listopada zadobio je ozljedu igrajući protiv Evertona, bilo je to teško razdoblje za njega: 


- Prije četiri tjedna plakao sam i razmišljao o tome hoću li moći ići na SP. Dan kada sam išao po nalaze bio mi je najsporiji u životu. Doktori su prolazili pokraj mene, a ja sam samo nervozno čekao. Na kraju se isplatio sav trud koji sam uložio u oporavak, tri puta dnevno, ali želio sam doći ovdje, poručio je Brazilac nakon pobjede nad Srbijom. 

 Richarlison zabija drugi gol Brazila protiv Srbije

Richarlison zabija drugi gol Brazila protiv Srbije

Foto: Molly Darlington / REUTERS

Opisao je Brazilac i svoj nevjerojatan drugi gol: 


- Ne znam jesu li u Srbiji pratili, ali postigao sam sličan gol na treningu u Italiji. Imao sam sada priliku da to opet uradim i ušlo je. Rekao sam tijekom tjedna kako je jako teško igrati protiv Srbije i njihovog bloka, ali ja sam navikao na takve utakmice u Engleskoj, znao sam da ako dobijem ovakvu priliku, moram je iskoristiti. 

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!