Onako kako samo mi to znamo! Podrška hrvatskim nogometašima

23.11.2022.

11:26

Autor: HRT

Hrvatski navijači na tribinama

Hrvatski navijači na tribinama

Foto: Amr Abdallah Dalsh / Reuters

Nastup hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, u kojoj joj je protivnik bio Maroko, hrvatski navijači pratili su onako kako samo oni to znaju! Pogledajte fotografije i snimke:

Navijači koji su stigli u Katar već su odavno spremni, a posebna je atrakcija bila zastava duga 200 metara i teška 100 kilograma koja je stigla iz Crikvenice.

Jednako uzbudljivo bilo je i kod kuće! Navijači diljem zemlje utakmicu su pratili i u kafićima, u društvu. Kakva je atmosfera bila u Zagrebu, za Dnevnik HTV-a javio je Andrej Rašljanin:


Prvi nastup Vatrenih pratio se i u mnogim školama! Navijalo se organizirano - u zajedničkim prostorijama, a oni učenici koji nisu gledali utakmicu, bili su na nastavi. Evo kako je to izgledalo u Osnovnoj školi Trnsko u Zagrebu!


Utakmica se gledala i Vatreni bodrili u cijeloj zemlji, pa i u Puli. Grad je organizirao praćenje utakmice na Karolini, pokraj Arene.

Među navijačima je bio i HTV-ov Marko Percan:


I u Saboru je zavladala navijačka atmosfera:

Skupina marokansko-hrvatskog prijateljstva organizirala je u Saboru gledanje utakmice Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Maroka. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!