Ivković: Nikad nisam komentirao suđenje, ali ovo je sramota

30.11.2022.

21:02

Autor: K.L./HRT/Qatara

Tomislav Ivković

Tomislav Ivković

Foto: HTV / HRT

Stručni analitičar HRT-a Tomislav Ivković na poluvremenu utakmice Poljska - Argentina u emisiji Qatara komentirao je kazneni udarac dosuđen za Argentince u 38. minuti.

Lionel Messi je bio u skoku, a poljski vratar Wojciech Szczęsny nakon leta udario je u Argentinca. Sudac Danny Makkelie prvo nije ništa dosudio, no nakon pregleda snimke pokazao je na bijelu točku.


- Zaista nikad, kao igrač, ali ni kao trener, nisam komentirao suđenje, ali ovo je sramotno. Ovo nema veze s kaznenim udarcem. Golman se baca i leti natrag, ne dođe do lopte i pada te udara u Messija. Ako se to danas svira kao penal, onda možemo razmišljati o svemu i svačemu. Da li Argentina mora ostati na Svjetskom prvenstvu... Argentina je bolja i dominira, ali da na ovakav način ide zvati VAR. Po meni je ovo sramota. Ako ćemo takve penale suditi, onda nema svrhe igrati nogomet, kazao je Ivković.


Szczęsny je na kraju obranio penal Messiju.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!