Bjelica o suđenju na utakmici Engleska - Iran: Meni je ovo smiješno

21.11.2022.

17:14

Autor: Qatara/HRT

Nenad Bjelica, Ivan Dorian Molnar

Nenad Bjelica, Ivan Dorian Molnar

Foto: HTV / HRT

U prvoj utakmici u skupini B na Svjetskom nogometnom prvenstvu Engleska je na stadionu Khalifa International uvjerljivo svladala Iran sa 6-2 (3-0).

Susret je na kraju imao ukupno čak 27 minute nadoknade, u prvom poluvremenu 14 minuta opravdano zbog ukazivanja pomoći Beiranvandu, a u drugom još 13 minuta iz prilično nejasnih razloga.


- Neću imati priliku s gospodinom Strahonjom to diskutirati. Meni je ovo smiješno. Ako je ovo kazneni udarac onda je ono bio trojedanaesterac u prvom poluvremenu za Engleze gdje je s obje ruke srušen engleski napadač. Uopće ne znam zašto se igralo 10 minuta produženja. Ne znam koje je objašnjenje da bi se produžilo drugo poluvrijeme. Prvo poluvrijeme još hajde, vratar se ozlijedio i to je dugo trajalo, međutim drugo poluvrijeme ne znam je li bilo razloga da se igra još deset minuta, rekao je Nenad Bjelica u emisiji Qatara.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!