18:51 / 13.06.2021.

Autor: A.M./Hina

Navijač pao s tribine Wembleyja, prevezen u bolnicu

Tribine Wembleyja za vrijeme utakmice Engleske i Hrvatske

Tribine Wembleyja za vrijeme utakmice Engleske i Hrvatske

Foto: Catherine Ivill / Pool via REUTERS/TPX IMAGES OF THE DAY

Na početku utakmice između Engleske i Hrvatske jedan je navijač pao s tribine stadiona Wembley i u teškom stanju je prevezen u bolnicu, potvrdio je glasnogovornik londonskog stadiona.

- Možemo potvrditi da je gledatelj pao s tribina neposredno nakon početnog udarca na utakmici između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley. Gledatelju je ukazana medicinska pomoć na licu mjesta, a zatim je u teškom stanju prebačen u bolnicu, poručili su sa stadiona.


Za sada nema drugih informacija, niti podataka o identitu navijača koji je stradao. No, čini se kako se radi o jednom od domaćih navijača.


Užasnuti svjedoci vidjeli su kako gledatelj pada s jednog prstena na drugi.


- Vidjeli smo kako su njegove noge prešle barijeru, a zatim je pao i udario u zemlju, kazao je jedan engleski navijač za lokalne medije.


- Nastaviti ćemo raditi s UEFA-om da se slučaj istraži i dalje ćemo pratiti situaciju, dodao je glasnogovornik Wembleyja.


Utakmicu između Engleske i Hrvatske na stadionu Wembley pratilo je 22.500 gledatelja, većinom engleskih navijača.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!