10:42 / 02.07.2021.

Autor: K.L./HRT

Mađarski savez zahvalio Osijeku na nastupima Kleinheislera

Laszlo Kleinheisler i Andras Schafer

Laszlo Kleinheisler i Andras Schafer

Foto: Matthias Hangst / Pool via REUTERS

Predsjednik Mađarskog nogometnog saveza, Sándor Csányi, uputio je NK Osijeku i svim djelatnicima zahvalu za odličnu formu s kojom je Laszlo Kleinheisler došao na Euro, objavio je hrvatski prvoligaš na službenim stranicama.

- Mađarski nogometni savez se ovim putem zahvaljuje klubu i njegovim djelatnicima koji su svojim radom omogućili da László Kleinheisler zavidno visokom razinom svojih nastupa ostvari veliki uspjeh na reprezentativnoj sceni. Takav kontinuitet je pokazatelj da s ovakvom sinergijom možemo postići zajednički postavljene ciljeve i da mađarski nogomet na međunarodnoj pozornici može biti među najboljima. Hvala Klubu na radu na izuzetno visokoj razini i molim Vas da nam i ubuduće pomognete u našim reprezentativnim uspjesima, poručio je Csányi.

Predsjednik NK Osijek Ferenc Sakalj uzvratio je na zahvalu.

- Zahvaljujemo Vam na vašem pismu i dozvolite da se i mi Vama zahvalimo na predanom poslu koji radite za boljitak mađarskog nogometa i čestitam na svim izvrsnim rezultatima koje ste postigli. Također, htio bih ovim putem naglasiti da NK Osijek i u razdoblju uoči nadolazećeg Svjetskog prvenstva stoji na raspolaganju da Vam osigura igrače na najvišoj mogućoj razini natjecateljske forme, rekao je.

László Kleinheisler nastupao je za Mađarsku u skupini s Portugalom, Njemačkom i Francuskom, a protiv Francuza bio je proglašen i za igrača utakmice.

Inače, nogometaši Osijeka odrađuju pripreme uoči početka nove sezone. Jučer su remizirali (1:1) protiv mađarskog MOL Fehervara u trećoj pripremnoj utakmici za vrijeme boravka u Svetom Martinu na Muri.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!