00:38 / 27.06.2021.

Autor: I.Ž.K./HRT/HNS

Ivan Perišić pozitivan na koronavirus!

Ivan Perišić

Ivan Perišić

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je pozitivan na testiranju na koronavirus i mora deset dana provesti u samoizolaciji, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Priopćenje HNS-a donosimo u cijelosti.

Hrvatski nogometni savez zaprimio je tijekom večeri rezultate redovnog testiranja na virus SARS-CoV-2 koje je pokazalo da je reprezentativac Ivan Perišić pozitivan na koronavirus.

Liječnička služba reprezentacije izolirala je Ivana od drugih članova reprezentacije te je odmah detaljno o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu, uz dokaze o poštivanju svih mjera zaštite od širenja koronavirusa. Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji te u tom razdoblju neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije.

Svi ostali reprezentativci, članovi stožera i delegacije su negativni. Reprezentacija u 10:35 ima let iz Pule u Kopenhagen gdje u ponedjeljak 28. lipnja igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!