Cvitanović: Španjolska je bila bolja, ali sport je nekad okrutan

07.07.2021.

00:03

Autor: A.M./EUROPEO/HRT

Igor Cvitanović

Igor Cvitanović

Foto: EUROPEO / HRT

Italija je prvi finalist Europskog nogometnog prvenstva nakon što je u ruletu udaraca s bijele točke s 4:2, ukupnih 5:3, izbacila Španjolsku. U emisiji Europeo prvi polufinalni dvoboj prokomentirali su Igor Cvitanović i Mario Carević.

- Sport zna biti jako okrutan. Moramo priznati da je Španjolska u ovoj utakmici bila bolja, koliko god ja navijao za Talijane. Okrutan je i u drugim sferama. Olmo je cijelu utakmicu bio najbolji na terenu i onda promaši jedanaesterac. Morata vrati Španjolsku, zabije gol nakon predivne akcije s Olmom, pa i on promaši jedanaesterac. No ne  možemo reći da Talijani sa svojom borbom nisu zaslužili finale. Očekujem lijep i velik finale, rekao je Igor Cvitanović.


- Rekao bih da su se Talijani ugasili u produžecima, izmjene nisu urodile plodom i nisu dobili novu kvalitetu i energiju, dok su Španjolci izmjenama digli ritam utakmice i kvalitetu, dodao je Mario Carević. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!