22:35 / 04.07.2019.

Autor: M.M./Hina

Wimbledon: Ivana Dodiga prekinuo mrak

Ivan Dodig (Slavko Midžor/PIXSELL)

Ivan Dodig (Slavko Midžor/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Ivan Dodig i njegov wimbledonski partner, slovački tenisač Filip Polašek, zbog mraka su morali prekinuti dvoboj 1. kola.
Hrvatski Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i njegov wimbledonski partner, slovački tenisač Filip Polašek, morali su prekinuti dvoboj 1. kola muških parova protiv Britanaca Jamieja Murrayja i Neala Skupskog pri vodstvu britanskog para 6:2, 6:7 (2), 6:3.

Nastavak dvoboja je sutra. učer su mjesto u 2. kolu izborili su Nikola Mektić i Franko Škugor te Mate Pavić u paru s Brazilcem Brunom Soaresom. Šesti nositelji Mektić i Škugor su sa 6:2, 6:2, 6:2 nadigrali Mađara Martona Fucsovicsa i Litavca Ričardasa Berankisa, dok su 4. nositelji Pavić i Soares sa 4:6, 6:3, 6:2, 6:7 (5), 6-3 bili bolji od Nizozemaca Arendsa i Middlekoopa.

Mektića i Škugora u 2. kolu čeka izazovan dvoboj protiv domaćeg miljenika Andyja Murrayja i njegovog partnera, Francuza Pierre-Huguesa Herberta. Murray i Herbert su sa 4:6, 6:1, 6:4, 6:0 nadigrali Rumunja Mariusa Copila i Francuza Uga Humberta.

Pavić i Soares će u 2. kolu igrati protiv meksičko-pakistanske kombinacije Santiago Gonzalez - Aisam Ul Haq Qureshi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!