15:41 / 18.03.2021.

Autor: T.D./HRT/Hina

Wimbledon: Bez reda za kupnju ulaznica

Wimbledon

Wimbledon

Foto: Ilustracija / Pixabay

Organizatori najvećeg teniskog turnira na svijetu Wimbledona objavili su kako ove godine neće biti prodaje ulaznica na blagajnama već samo putem interneta te kako će broj gledatelja na ovogodišnjem izdanju biti reduciran.

Wimbledon je slavan i po tome što neki gledatelji, kako bi kupili ulaznice, kampiraju preko noći u redovima ispred ulaza u All England Club, a s obzirom na aktualnu pandemiju koronavirusa formiranje redova bilo bi opasno za širenje bolesti.

- U ovom trenutku, najvjerojatnije će se ovogodišnji turnir održati sa smanjenim brojem gledatelja na svim terenima. Iz tog razloga konačnu odluku o maksimalnom broju gledatelja koji će smjeti prisustvovati mečevima odgodit ćemo za što je kasnije mogući datum, a distribuciju karata ćemo odrediti u skladu s time. S obzirom na to da je najvjerojatnije kako će se mjere socijalnog distanciranja nastaviti i s obzirom na zabrinutost za zdravlje, ove godine neće biti reda za prodaju ulaznica, objavili su organizatori.

Prošle godine Wimbledon nije niti održan zbog pandemije koronavirusa. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!