Wawrinka o mogućim zvižducima Đokoviću: Navijači su dio predstave

12.01.2023.

11:23

Autor: I.Ž.K./HRT

Novak Đoković

Novak Đoković

Foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock

Prvi Grand Slam turnir sezone Australian Open počinje 16. siječnja, a na njemu će nastupiti i Novak Đoković, deveterostruki pobjednik u Melbourneu koji je prije godinu dana bio deportiran iz Australije nakon što je odbio cijepiti se protiv koronavirusa.

Direktor turnira u Melbourneu Craig Tiley nedavno je oštro upozorio da će navijači biti izbačeni s terena ako budu zviždali i dobacivali tenisačima, pa tako i Novaku Đokoviću tijekom njegovih mečeva.

Njegovu izjavu komentirao je bivši pobjednik Australian Opena Stan Wawrinka, koji smatra da navijačima treba malo oduška.

- Ako prijeđu granicu, naravno da ih treba izbaciti, no mislim da navijače treba pustiti da rade što žele. To rade svakom igraču, to je sport, sve je to dio predstave. Što se tiče stvari koje su se Đokoviću dogodile prošle godine, mislim da je tu bilo puno pogrešaka. Ne vjerujem da će mu zviždati, bit će sretni da ga vide, mislim da će to biti sjajan turnir, rekao je Wawrinka, trostruki osvajač Grand Slam turnira, među kojima je i Australian Open 2014. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!