18:49 / 09.07.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Vekić: Moje pogreške su joj dale vjetar u leđa

-

-

Foto: - / -

"Malo mi je ipak teško biti pozitivna jer sam razočarana što sam izgubila, ali sam sigurna da za par dana kad se emocije smire ću biti sretna i zadovoljna", rekla je Vekić.
Donna Vekić, ostala je bez plasmana u četvrtfinale, nakon što ju je u osmini finala pobijedila Njemica Julia Goerges sa 6:3, 6:2. To je moj najbolji rezultat na Grand Slamu do sada. Malo mi je ipak teško biti pozitivna jer sam razočarana što sam izgubila, ali sam sigurna da za par dana kad se emocije smire ću biti sretna i zadovoljna, rekla je Vekić. Za razliku od Goerges, koja je iskoristila po dvije prilike za break u svakom od setova, Donna Vekić je ostala bez realizacije u svih devet situacija kad je mogla oduzeti servis suparnici. Mislim da sam imala dosta prilika koje nisam iskoristila, ali ona je jako dobro igrala i servirala tako da nisam uspjela iskoristiti te prilike. Te break prilike koje sam imala, a nisam iskoristila su njoj dale vjetar u leđa i počela je igrati sve bolje, objasnila je Vekić. Prvo slijedi kratak odmor, a onda se pripremiti za ostatak sezone i američku karijeru, rekla je Osjećanka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!