21:10 / 14.11.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Ćorić za HRT: U tom jednom danu može svatko pobijediti

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

"Moramo biti fokusirani na sebe. Ne smijemo se opustiti jer u tom jednom danu može svatko pobijediti", rekao je Borna Ćorić u razgovoru za HRT.
Hrvatski tenisač Borna Ćorić u Londonu na ATP finalu nalazi se u ulozi druge rezerve. To mu je naravno čast, a tu priliku je iskoristio kako bi se što bolje pripremio za nadolazeće finale Davis Cupa. Došao sam u London prije sedam dana s namjerom da se pripremim za Davis Cup. To mi je bila prva namjera jer sam znao da neću igrati pošto sam druga zamjena. Odličnih je sedam dana iza mene. Pripremio sam se vrhunski. Sad malo manje treniram, odmaram se kako bi bio svjež kad dođem u Lille, rekao je Ćorić. Francuzi su ovaj tjedan ostali i bez Gasqueta, ali Ćorić upozorava kako to može biti varljivo i da se ne smijemo opustiti. Moramo biti fokusirani na sebe. Ne smijemo se opustiti jer u tom jednom danu može svatko pobijediti. Bit će sjajna atmosfera, 20 tisuća Francuza, nama to naravno i neće ići na ruku, rekao je Borna i nastavio: Nemamo plan, nismo još ništa isplanirali. Kad dođemo tamo vidjet ćemo, a moram se pripremiti i za zemlju. Zato ja idem tamo već u subotu da imam taj jedan dan više. Borna je danas proslavio svoj 22. rođendan, a od naše novinarke Mirne Zidarić dobio je zanimljiv poklon. Kako je i sam rekao najljepši poklon do sada. Za HRT je dao izjavu i najbolji svjetski igrač u paru Mate Pavić koji se pohvalio pobjedničkim peharom kojeg je dobio za uspješnu sezonu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!