18:59 / 05.07.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Čilić za HRT: Šteta, napravio sam previše pogrešaka

Marin Čilić

Marin Čilić

Foto: - / -

"Imao sam jako puno neprisiljenih pogrešaka i u igri je bila definitivno velika razlika u odnosu na jučer", rekao je Čilić za HRT nakon poraza.
Marin Čilić neočekivano je izgubio susret 2. kola protiv Argentinca Guida Pelle sa 3:6, 1:6, 6:4, 7:6 (3), 7:5.  Nakon meča najbolji hrvatski tenisač bio je vidno razočaran. Igrao sam stvarno odlično od početka pa do pred kraj. Nažalost, zbog tih prekida, pred kraj meča sam izgubio servis i teren je bio još uvijek mokar. Odluka da se vratimo na teren možda je bila i kriva, iako smo dosta razgovarali sa sucem sa strane. On nam je dao izbor da probamo ili da sačekamo. Probao sam i izgubio servis, on je uspio odigrati dva sjajna gema na svom servisu i dobio taj treći set. U četvrtom ja jednostavno nisam pronalazi pravi ritam. Izmijenili smo po dva breaka sa svake strane. Ušli smo u tie-break koji sam na kraju izgubio, rekao je Čilić za HRT. Danas tijekom cijelog meča tražio sam se jako puno. Imao sam jako puno neprisiljenih pogrešaka i u igri je bila definitivno velika razlika u odnosu na jučer. Da sam zadržao 50, 60 posto igre od jučer mislim da bi to bilo dovoljno, ali eto, šteta, zaključio je Čilić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!