Venus Williams odradila trening u Zadru

07.07.2022.

18:40

Autor: Radio Zadar/HRT

Venus Williams na Višnjiku

Venus Williams na Višnjiku

Foto: Nenad Opačić / ŠC Višnjik

Matija Pecotić, hrvatski tenisač i povremeni član reprezentacije za Davisov kup, nakon što je parkirao vozilo kod ulaza na teniske terene s tvrdom podlogom nešto poslije 10 sati, elegantno je otvorio vrata i kavalirski prema stubama poveo – Venus Williams.

Američka tenisačica jedna od najvećih igračica (2002. prva na WTA listi) u teniskoj povijesti, igračica čiji je tenis milijune zaljubljenika u tu igru, ali i druge ljubitelje sporta ostavljao bez daha - došla je u Športski centar Višnjik gdje će odraditi dio svoga programa poslije nedavnoga nastupa na Wimbledonu u ždrijebu mješovitih parova gdje je nastupila u dva kola s partnerom Jamiejem Murrayem.


Na terenu je Venus Williams i Matiju Pecotića dočekao Lovre Rončević, predsjednik TK-a Zadar 08, a poslije upoznavanja i dobrodošlice, Venus je trening počela zagrijavanjem i istezanjem, a poslije je i zaigrala s Matijom Pecotićem. 


Venus je inače, starija sestra u obitelji Williams, mlađa je Serena, koja je u svijet tzv. bijeloga sporta unijela neke nove dimenzije. Primjer sestara Venus i Serene i njihove obitelji bio je uzor mnogim mlađim tenisačicama i tenisačima.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!