12:06 / 26.06.2020.

Autor: I.Ž.K./HRT

Vekić podržala Đokovića: Žao mi je Novaka, imao je dobre namjere

Donna Vekić (Mario Ćužić)

Donna Vekić (Mario Ćužić)

Foto: - / -

Hrvatska tenisačica Donna Vekić, jedna od sudionica Adria Toura, testirala se i drugi put na Covid-19, a rezultat je ponovno negativan.
I dalje se ne prestaje pisati o situaciji vezanoj za pojavu koronavirusa na Adria Touru u Zadru. Uz brojne kritike za inicijatora i organizatora Adria Toura Novaka Đokovića, prvom tenisaču svijeta stižu i poruke podrške, koju mu je uputila Donna Vekić.

Hrvatska tenisačica i FED Cup reprezentativka Donna Vekić bila je jedna od sudionica Adria Toura.

- Stvarno mi je jako žao Novaka jer mu je ideja bila odlična. Teško je suditi jer je situacija u Srbiji i Hrvatskoj takva da ljudi uglavnom ne poštuju nikakve mjere, a ne samo sada kada je riječ o tenisu. Ako odete van u neki restoran ili klub, vidjet ćete čovjeka na čovjeku. Još jednom, žao mi je Novaka jer iskreno, dovesti takve top igrače u Hrvatsku, zaista je bio dobar posao, a svi prihodi su trebali ići u humanitarne svrhe. Žao mi je što je završilo ovako, imao je samo dobre namjere, izjavila je Vekić.

Njenu poruku u cijelosti je na svom Twitter profilu prenio Christopher Clarey, američki novinar, svjetski sportski kolumnist i teniski pisac za The New York Times.

Nakon prvog testa na Covid-19 koji je pokazao da je Donna negativna, danas su stigli rezultati drugog testa koji je još jednom potvrdio da Donna Vekić nema koronaviru, priopćila je njezina predstavnica za medije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!