18:01 / 20.05.2019.

Autor: A.M./Hina

Ulaznice za "Gem, set, Hrvatska" u prodaji od utorka

Marin Čilić na predstavljanju akcije (Foto: Marin Tironi/PIXSELL)

Marin Čilić na predstavljanju akcije (Foto: Marin Tironi/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Ulaznice za humanitarni i sportski spektakl "Gem, set, Hrvatska" Zaklade Marin Čilić naći će se u prodaji od utorka.
Ulaznice za humanitarni i sportski spektakl "Gem, set, Hrvatska" Zaklade Marin Čilić, na kojem će se skupljati sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a koji će se održati 12. lipnja na SRC Šalata, naći će se u prodaji od utorka putem sustava ulaznice.hr, objavili su organizatori. Na humanitarnom teniskom turniru okupit će se najveće zvijezde hrvatskog sporta, poput Luke Modrića, Ivana Rakitića, Dejana Lovrena, Marija Mandžukića, Valenta i Martina Sinkovića, Ivana Dodiga, Mate Pavića, Nikole Mektića, Franka Škugora, Sare Kolak, Ane Konjuh, Dine Levačić, Bojana Bogdanovića, Ivana Klasnića, ali i brojne druge vrhunske sportaše. Čilić predstavio humanitarni teniski turnir
Osim sredstava koja će biti skupljena prodajom ulaznica, planira se i nagradna igra, tombola, pa možda i aukcija dresova poznatih sportaša.  
- Ideja za ovu akciju krenula je iz zafrkancije. Prošlo ljeto bio sam na Korčuli na pripremama za američku turneju i tamo sam se našao sa Modrićem i Kovačićem. Dogovarali smo se da odigramo parove, ali nedostajao nam je još jedan igrač, pa smo pozvali Vrsaljka i Lovrena da nam se pridruže. Uz to je krenula i lavina preko društvenih mreža, i tako je iz zafrkancije krenula ideja da se okupe svi sportaši koji su u tada u Hrvatskoj da napravimo nešto u humanitarne svrhe za djecu, objasnio je Čilić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!