13:08 / 16.06.2020.

Autor: HRT/Radio Zadar

Teniski centar u Zadru pred završetkom

Teniski centar u zadru (Foto: Nenad Opačić)

Teniski centar u zadru (Foto: Nenad Opačić)

Foto: - / -

Za nekoliko dana počinje Adria Tour u Zadru, a od jutros se ulaznice prodaju na blagajni ŠC Višnjik. Stadion koji niče u ovom novom Regionalnom teniskom centru Hrvatskog teniskog saveza u Zadru, izgleda impozantno.
Za nekoliko dana počinje Adria Tour u Zadru, a od jutros se ulaznice prodaju na blagajni ŠC Višnjik. Stadion koji niče u ovom novom Regionalnom teniskom centru Hrvatskog teniskog saveza u Zadru, izgleda impozantno. Turnir se održava od 19. do 21. lipnja.
Svjetske teniske zvijezde predvođene prvim igračem svijeta Novakom Đokovićem Zadar i Hrvatsku u nekoliko idućih dana pretvorit će u svjetski centar sporta. Uz njega u Zadru igraju i Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, hrvatski tenisači Borna Ćorić, Marin Ćilić i drugi. Slika iz naše zemlje odlazi u čak 110 zemalja. Hrvatski teniski savez suorganizator je ovog iznimnog sportskog događaja koji će nam dugo ostati u sjećanju.
Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!