Tenisačica promijenila sobu zbog miševa, u drugoj ju dočekali - miševi

20.01.2021.

10:16

Autor: K.L./HRT

default error photo
Kazahstanska tenisačica, 28. na svijetu, Julija Putinceva ima problema s miševima u hotelu u Melbourneu.
Kazahstanska tenisačica, 28. na svijetu, Julija Putinceva ima problema s miševima u hotelu u Melbourneu.

Putinceva je jedna od najglasnijih tenisačica u izražavanju nezadovoljstva zbog stroge karantene za igrače i igračice, odnosno što 14 dana ne smiju napuštati sobu uoči Grand Slama Australian Opena zbog pozitivnih testova na avionskim letovima prema Australiji.
Prošlog je vikenda objavila prve snimke miševa u hotelu, a nakon što je dobila novu sobu - isti problemi. Jučer se ponovno požalila da ponovno ima neželjene goste. Također, rekla je da ne može promijeniti sobu jer su joj iz hotela rekli da trenutačno nema slobodnih kapaciteta.

- Nisam u hotelu s pet zvjezdica, šalite se. Ja sam u sobu s miševima i paucima, poručila je Putinceva. Posebno se obrušila na australsku legendu Rennae Stubbs koja je rekla da se Kazahstanka nema na što žaliti jer će dobiti 100 tisuća dolara za nastup na Australian Openu.
- A što kažeš sada? Ne trebam se žaliti i trebam ići spavati?, napisala je Putinceva.

Lisa Neville, Victorijina ministrica policije i hitnih službi, rekla je da su u hotelu bile već službe za kontrolu štetočina te dodala da rade sve na tome da ih ne bude.

- Radimo sve, ali mislim da su neki čak i hranili miševe, rekla je Neville.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!