Svaki drugi Španjolac misli da Nadal ima osobine idealnog šefa

13.10.2022.

18:26

Autor: A.M./HRT

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Foto: Dylan Martinez / REUTERS

Španjolski građani u velikoj mjeri obožavaju svog profesionalnog tenisača Rafaela Nadala, a pokazala je to i obavljena anketa od strane InfoJobsa s pitanjem koga bi poželjeli kao savršenog šefa na svom poslu.

InfoJobs, vodeća platforma za zapošljavanje u Španjolskoj, analizirala je profil najpoželjnijeg šefa od strane Španjolaca te među građanima te države provela istraživanje. Čak 45 posto ispitanika izjasnilo se kako bi voljelo da im je nadređen na poslovnom mjestu Rafael Nadal, tenisač koji je osvojio rekordna 22 trofeja pobjednika na Grand Slam turnirima.


Svi oni koji su označili Nadala kao idealnog za tu poziciju izjasnili su se na taj način jer misle da je tenisač ponizan (58 posto), iskren i pouzdan (50 posto) te strastven u obavljanju svog posla (48 posto).


Ilustracije radi, recimo kako je iza Nadala najviše glasova dobila Margarita del Val (33 posto), virologinja i kemičarka, dok je treće mjesto u ovoj anketi osvojio američki investitor Jeff Bezos (24 posto).

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!