Susret Biserke Petrović i Đokovića: Dražen je ikona sporta

19.06.2020.

16:58

Autor: K.L./HRT

default error photo
Biserka Petrović, majka preminulog proslavljenog hrvatskog košarkaša Dražena, i Novak Đoković upoznali su se u Zadru na konferenciji za medije Adria Toura.
Biserka Petrović, majka preminulog proslavljenog hrvatskog košarkaša Dražena, i Novak Đoković upoznali su se u Zadru nakon konferencije za medije Adria Toura.

Na dugoočekivanom susretu razmijenili su poklone i nekoliko riječi, a Đoković je potom rekao nekoliko riječi o Draženu:

- Jako emotivan trenutak i veoma sam dirnut što ste došli te nam ukazali veliko zadovoljstvo i čast. Hvala vam na lijepim poklonima koje ću držati na posebnom mjestu u svom domu, a nadam se da će vama i reket dobro poslužiti. Što reći o Draženu, on je ikona sporta u regiji, onaj koji je obilježio ne samo košarku već i sport. Čovjek kojem su se svi divili, cijela Amerika, ostavio je dubok trag u srcima svih ljudi ovdje i širom svijeta. Imao sam priliku da slušam nekoliko vaših intervjua i Ace, a najviše je na mene ostavio utjecaj dokumentarac "Jednom braća" u kojem sam još bolje upoznao cijelu priču i kako se sve dogodilo. Čast mi je što stojim uz vas, nikad nisam mogao stajati uz Dražena, ali osjećam da je njegovo prisustvo ovdje s vama, rekao je Đoković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!