Mala nezgoda Mirte Šurjak u Makarskoj

09.06.2023.

12:45

Autor: I.L./I.Ž.K./HRT

Mirta Šurjak i Damir Džumhur

Mirta Šurjak i Damir Džumhur

Foto: KND / HRT

Kačićev trg vrvio je djecom na Kid‘s dayu WTA turnira Makarska Open. S djecom je zaigrala i Ana Konjuh, naša jedina preostala predstavnica u turniru koja se bez borbe plasirala u četvrtfinale. Šveđanka Rebecca Peterson predala joj je meč 2. kola zbog ozljede.

Gost turnira bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur također se družio s djecom. 


Naša novinarka Mirta Šurjak javila se iz Makarske u emisiju Kod nas doma i prenijela djelić atmosfere. Dok se javljala uživo u emisiju dobila je nezgodni udarac lopticom u glavu, no profesionalno je odradila svoj posao. 

Damir Džumhur otkrio joj je kako se kao ATP tenisač snalazi u Makarskoj.  


- Dugogodišnji sam prijatelj s direktorom turnira Feliksom Lukasom, s njegovom sestrom Tenom sam igrao juniorske turnire, tako da se već dugo znamo. Zvao me već nekoliko godina da budem gost turnira. Ove godine se otvorila šansa. Usput ću trenirati i uživati, prelijepo je ovdje u Makarskoj. Drago mi je što sam došao. A kako se snalazim? Drugačije je od ATP turnira, ljepše je! Odlična organizacija i drago mi je što sam došao i uživao s djecom, izjavio je Džumhur.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!