16:55 / 10.06.2019.

Autor: A.M./Hina

Specijalna bolnica Sv. Katarina postala službena bolnica HTS-a

Dragan Primorac (Foto: Igor Šoban/PIXSELL)

Dragan Primorac (Foto: Igor Šoban/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Specijalna bolnica Sv. Katarina, koja već niz godina skrbi o najboljim hrvatskim tenisačima, postala u ponedjeljak službenom bolnicom Hrvatskog teniskog saveza.
Specijalna bolnica Sv. Katarina, koja već niz godina skrbi o najboljim hrvatskim tenisačima, postala u ponedjeljak službenom bolnicom Hrvatskog teniskog saveza, a ugovor o tome potpisali su ravnatelj bolnice Igor Borić i izvršni direktor Saveza Marin Galić.
Jedan od najboljih hrvatskih tenisača Marin Čilić na konferenciji za novinare hvalio je suradnju s tom bolnicom, a i sam je, kazao je, svjedočio iznimnim postignućima u liječenju.

Predsjednik Upravnog vijeća Dragan Primorac istaknuo je golemu ulogu bolnice u u pružanju zdravstvene skrbi vodećim hrvatskim sportašima. Naglasio je i kako će bolnica nastaviti s uvođenjem inovativnih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka sukladno načelima personalizirane medicine, a kako bi hrvatski sportaši i dalje imali najbolju moguću zdravstvenu skrb.
Tenisačica Ana Konjuh hvalila je mogućnost cjelokupne usluge na jednom mjestu poručivši kako joj takav koncept daje sigurnost jer "zna da je u pravim rukama".

Izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza Galić istaknuo je kako je bolnica prepoznata u svijetu kao vrhunska zdravstvena organizacija kao i da se vrhunski hrvatski tenisači osjećaju sigurnije kada iza njih stoji jedna takva institucija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!