11:42 / 28.06.2020.

Autor: K.L./HRT

Raonić: Đokoviću će trebati vremena da vrati povjerenje

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Jedan od tenisača koji je dobio poziv za nastup na Adria Touru bio je i Miloš Raonić.
Jedan od tenisača koji je dobio poziv za nastup na Adria Touru bio je i Miloš Raonić. Kanadski tenisač, rođen u Crnoj Gori, trebao je nastupiti pred većinom svojih rođaka, ali u konačnici nije odlučio putovati u Europu.  

- Nikad nisam igrao pred većinom svojih rođaka. Nikad nisam igrao pred svojom bakom, tetama, ujacima te sam razmišljao da dođem. Ali ako će se igrati US Open, nisam se mogao zamisliti da putujem u Europu pa natrag, osjećao sam da je to nepotreban rizik, rekao je Raonić za kanadski TSN.

Tenisači su u Beogradu i u Zadru igrali pred gledateljima, a Raonić nije mislio da će tako biti.

- Mislio sam da tamo neće biti gledatelja i kad će doći na raspored turnir u Crnoj Gori, tada će tek postojati šansa da će oni biti na tribinama. Osobno, ne bih se osjećao ugodno. Posebice s obzirom na to kako su se odvijali promotivni događaji uoči samih mečeva, dodaje Raonić.
Nekoliko tenisača bilo je pozitivno na koronavirus, a najveće kritike doživio je Novak Đoković, glavni inicijator ideje Adria Toura.

- Znam da je Novak bio protiv ideje o US Openu, da se ne može održati pod određenim uvjetima. Poslije svega što se dogodilo, njegovo mišljenje više nema toliko težine. Ipak, za druge stvari...Mislim da je vodio igrače dobro, ali ako gledamo sad na ovu situaciju, trebat će mu vremena da vrati povjerenje, zaključio je kanadski tenisač.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!