Rafael Nadal zaigrao golf i najavio dug oporavak

15.09.2021.

18:21

Autor: A.M./Hina

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Foto: pdrocha / Shutterstock.com

Španjolac Rafael Nadal, trenutačno šesti tenisač na ATP ljestvici, na početku je oporavka od ozljede i tretmana na stopalu.

U subotu je osvajač dvadeset Grand Slam titula objavio sliku po izlasku s tretmana kojeg je imao na lijevom stopalu. Slika je odavala i da se pritom Nadal služi štakama pri hodanju što je dodatno zabrinulo njegove navijače.


No, tijekom ovog tjedna situacija je već bolja jer su španjolski mediji naveli kako se Nadal pojavio u javnosti i to igrajući golf. Nadal nije pritom koristio štake makar se na travi zadržao kratko u društvu španjolskih golferica Tanije Elosegui, Raquel Carriedo, Paule Marti i Ane Belen Sanchez.


- Dobro sam iako još uvijek osjećam određenu bol u stopalu. Ispred mene nije lako i ugodno razdoblje. Čeka me dugotrajan oporavak i morat ću biti vrlo jak i strpljiv kako bi se uspješno vratio na teniske terene, rekao je Nadal.


Uz to je Nadal napomenuo kako je optimističan u pogledu nove ozljede i nove borbe u kojoj moram pobijediti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!