Predsjednica Grabar-Kitarović odlikovala umaški ATP turnir

29.06.2019.

11:13

Autor: M.M./Hina

default error photo
Croatia Open Umag već 30. godinu za redom potvrđuje poziciju promotora sporta, ali i najboljeg promotora hrvatskog turizma.
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala je Poveljom Republike Hrvatske za osobite zasluge za sport i njegovo promicanje u Republici Hrvatskoj i svijetu ATP turnir Croatia Open u Umagu koji će se ove godine održati po 30. put.

Predsjednica je odlikovala umaški turnir povodom Dana državnosti.

Priznanje u ime Croatia Opena Umag preuzeo je Neven Staver, predsjednik Organizacijskog odbora turnira i predsjednik Uprave Plave Lagune, uz Lawrencea Frankopana, direktora turnira i Vilija Bassanesea, gradonačelnika Grada Umaga.

Croatia Open Umag već 30. godinu za redom potvrđuje poziciju promotora sporta, ali i najboljeg promotora hrvatskog turizma. Svake godine privlači sve veći broj gostiju, svjetskih i domaćih medija, a tijekom svih ovih godina kontinuirano ulaže u kvalitetu i raznovrsnost programa. Svih ovih godina održava se pod pokroviteljstvom ureda Predsjednika Republike Hrvatske.

Ove će se godine ATP Umag održati od 13. do 21. srpnja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!