10:44 / 22.06.2020.

Autor: I.Ž.K./HRT/Hina

Pozitivni Đokovićev kondicijski trener te trener Grigora Dimitrova

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zaraženi Ćorić i dvojica trenera ostaju u Zadru u strogo kontroliranim uvjetima.
Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ testirani na Covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov također pozitivan, a rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan hrvatski tenisač Borna Ćorić, pozitivni, objavili su organizatori Adria Toura.

Zaražen i Borna Ćorić: Dobro se osjećam, testirajte se!

Čilić: Moj test na koronavirus je negativan


Uz Ćorića koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova, dodaju organizatori.

Hrvatski tenisač te dva trenera ostaju u Zadru u strogo kontroliranim uvjetima propisanim od strane epidemiloga te će se pridržavati svih dobivenih uputa.

Ostali sudionici i igrači putuju kućama te će biti u stalnom kontaktu s epidemiološkim službama svojih matičnih zemalja, dodali su organizatori.

Marin Čilić, koji je također bio među testiranima, objavio je da je njegov test negativan na COVID-19, ali da će, sukladno preporukama, ostati u samoizolaciji.

Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od danas uvodi dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove. Organizatori Adria Toura zahvaljuju sudionicima kao i publici na razumijevanju zbog otkazivanja finalnog meča.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!