20:23 / 14.11.2020.

Autor: M.Z./A.M./HRT

Pavić i Mektić za HRT najavili završni Masters: Pogledajte koji meč!

Mate Pavić i Nikola Mektić

Mate Pavić i Nikola Mektić

Foto: - / -

Sutra u Londonu počinje završni Masters najboljih tenisača svijeta na kojem u pojedinačnoj konkurenciji neće biti hrvatskih predstavnika, ali će zato čak dvojica nastupati u igri parova.
Sutra u Londonu počinje završni Masters najboljih tenisača svijeta na kojem u pojedinačnoj konkurenciji neće biti hrvatskih predstavnika, ali će zato čak dvojica nastupati u igri parova. Mate Pavić s Brunom Soaresom te Nikola Mektić s Nizozemcem Koolhofom. Ždrijeb ih je svrstao u različite skupine, a samo za gledatelje HRT-a Pavić i Mektić javili su se iz Londona.

- Ove godine smo tu u Londonu u malo drugačijem izdanju, bez publike, iza zatvorenih kulisa. Ne znamo kako će biti, sigurno će biti drugačiji osjećaj, rekao je Mate Pavić.

Nikola  Mektić sretan je da nije u skupini s Pavićem: - Bitno je da smo tu. Vjerujem i tebi, kao i meni čast je biti  na ovom turniru, biti jedan od osmorice najboljih timova u godini. Bez obzira kako će to biti bez publike mislim da će biti užitak igrati. Mi otvaramo s Nijemcima, na svu sreću nismo u grupi s Pavićem tako da vidim neku šansu,a njemu na svu sreću jer nije u grupi s Nijemcima, tako da...


- Nadamo se što boljem izdanju i da ćemo što bolje odigrati, možda eventualno finalu, dodao je Pavić, a Mektić poručuje:

- Pogledajte koji meč, možda bude zanimljivo!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!