16:56 / 16.08.2020.

Autor: HRT

Otkazan WTA turnir u Bolu: Nismo uspjeli pronaći rješenje

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)

Foto: - / -

Feliks Lukas, direktor WTA turnira u Bolu, za HRT je potvrdio kako se ovogodišnje izdanje turnira otkazuje.
Feliks Lukas, direktor WTA turnira u Bolu, za HRT je potvrdio kako se ovogodišnje izdanje turnira otkazuje.

- Neće se održati jubilarno peto izdanje obnovljenog WTA turnira u kojem smo trebali dobiti priznanje za najbolji turnir u 125k kategoriji na svijetu. Razlozi su poznati. Bol je bio u kombinacijama da se igra, međutim, s obzirom na to, da su općina Bol i Turistička zajednica općine Bol i Hrvatska turistička zajednica, zbog pandemije koronavirusa, tražili povrat financijskih sredstava, nisu bili u prilici da ispoštuju već ugovorena sredstva, s naše strane je to razumljivo s obzirom na ekonomsku krizu izazvanu koronavirusom. Pokušali smo "rupu" pokrpati s novim partnerima, ali u konačnoj situaciji, i povećanje broja zaraženih u Hrvatskoj, s partnerima smo donijeli odluku da ove godine okolnosti nisu dobre za održavanje turnira. Zahvaljujem se svim partnerima i sponzorima koji su htjeli da se turnir održi, rekao je Lukas u razgovoru s Lovorkom Magdićem.

- Imali smo potporu WTA i kvalitetne termine, ali s partnerima u našoj zemlji nismo uspjeli naći rješenje, ali s obzirom na krizu, imamo razumijevanje za sve, dodao je Lukas.

- Gajimo dugoročnu suradnju. Ne zamjeram ikome išta, ali kao organizatoru mi je žao što se neće održati turnir, zaključio je direktor turnira.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!