19:31 / 26.04.2020.

Autor: A.M./Hina

Osvajač Roland Garrosa puni police s kobasicama i sirom u trgovini

Kevin Krawietz (Screenshot: movelab TENNIS/YouTube)

Kevin Krawietz (Screenshot: movelab TENNIS/YouTube)

Foto: - / -

Njemački tenisač Kevin Krawietz (28), koji je prošle godine sa sunarodnjakom Andreasom Miesom (29) senzacionalno osvojio Roland Garros, zbog krize s koronavirusom radi u supermarketu.
Njemački tenisač Kevin Krawietz (28), koji je prošle godine sa sunarodnjakom Andreasom Miesom (29) senzacionalno osvojio Roland Garros, zbog krize s koronavirusom radi u supermarketu kako bi pomogao zajednici.
- Već nekoliko tjedana radim u supermarketu za 450 eura. Punio sam police kobasicama i sirom, klasificirao proizvode, dezinficirao kolica i čak radio kao zaštitar na ulazu, kazao je Krawietz za Der Spiegel.
Jedan njegov prijatelj rekao mu je o nestašici osoblja u jednom munchenskom supermarketu, pa se odlučio javiti kako bi pomogao svom gradu.
- Neko vrijeme sam planirao raditi običan posao, a koronavirus mi je dao priliku da to i ostvarim,  rekao je dodavši: - Na ovaj način učim se dodatnoj zahvalnosti.
Krawietz je prošle godine u paru s Miesom osvojio Roland Garros i trenutačno je 13. tenisač svijeta u konkurenciji parova.
- Treniram tri ili četiri puta tjedno i čekam nastavak sezone, dodao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!