13:32 / 11.09.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Odlična atmosfera u hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji

-

-

Foto: - / -

Borna Ćorić i današnje je prijepodne proveo trenirajući s Matom Delićem za susret polufinala Svjetske skupine Davis Cupa protiv SAD-a.
Hrvatska Davis Cup reprezentacija ponovno je na okupu, ovog puta u Zadru. U ponedjeljak su prvi put isprobali novopostavljeno zemljano igralište za polufinalni dvoboj Svjetske skupine protiv Amerikanaca.

Teren je bio solidan, iako ima još dosta prostora za napredak, da bude onako kako meni odgovara. Vidjet ćemo kako će biti tijekom idućih dana, ali siguran sam da će napraviti odličan posao, rekao je Borna Ćorić koji je i današnje prijepodne proveo trenirajući s Matom Delićem na središnjem terenu u Višnjiku.

Nakon napornog dana, tenisači su s izbornikom Željkom Krajanom i stručnim stožerom otišli na zajedničku večeru. Bilo je lijepo ponovno među našim reprezentativcima vidjeti stručnjaka za parove Matu Pavića, koji zbog nesporazuma s izbornikom nije konkurirao za reprezentaciju od 2014.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!