Nadal imao razmirice s protivnikom na mreži: Pogriješio sam

03.07.2022.

08:51

Autor: K.L./HRT

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Foto: Matthew Childs / REUTERS

Rafael Nadal je vrlo lako svladao Lorenza Sonega 6:1, 6:2, 6:4 u trećem kolu Wimbledona, ali je i napravio, kako sam kaže, pogrešku zbog koje se i ispričao.

Španjolca je zasmetalo ponašanje Talijana u meču te ga je kod 4:4 nakon breaka pozvao na mrežu da mu to sam kaže. Istu stvar je napravio i na samom kraju meča, htio mu je u lice reći što ga je smetalo te je zadržao nešto duže Sonega na mreži nakon rukovanja.

Ipak, nakon meča je rekao da je pogriješio i da ga nije smio smetati u tom trenutku i zvati na mrežu.

- Pogriješio sam. Ne bih ga smio zvati na mrežu, ispričavam se za to. To je bila moja pogreška. Ne želim komentirati sve stvari koje su se događale na terenu, to sam pričao s njim u svlačionici, a to ostaje tamo. Ispričao sam se, nisam mu htio smetati, htio sam mu reći jednu stvar koja me smetala, a on ju je tada radio. Postoji kodeks među igračima, imali smo nekih problema, ali to je bilo sve, rekao je Nadal.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!